London Road Morden Surrey  020 8640 8555 / 8646 3333

Gumpendorfer Strasse este o cale de acces de la Gürtel la Getreidemarkt și înapoi “, a declarat Michael Reichelt, vicepreședintele districtului, prezentând actualul status quo într-o conferință de presă.

Gumpendorfer Strasse este o cale de acces de la Gürtel la Getreidemarkt și înapoi “, a declarat Michael Reichelt, vicepreședintele districtului, prezentând actualul status quo într-o conferință de presă.

Implementarea nu este însă fixă, deoarece partidul nu are majoritate în district. Mai degrabă, prezentarea este semnalul de plecare pentru o convingere politică intensă, a spus acesta.

“Gumpendorfer Strasse este o artă de la Gürtel la Getreidemarkt și înapoi”, a declarat Michael Reichelt, șeful adjunct al districtului, prezentând actualul status quo într-o conferință de presă. Aproximativ 10.000 de mașini sunt pe drum acolo în fiecare zi. Nu există aproape nici o umbră de-a lungul zonei de circulație, aproape niciun copac, aproape niciun loc așezat, aproape nici o apă deschisă și aproape nicio ocazie de a ne odihni la umbră: „Nu este atractiv, ca să spunem cel puțin.

Proiectarea străzii a fost o problemă pentru verdele districtului de mult timp. Vor să facă actuala arteră de trafic „potrivită climatului” și să crească calitatea vieții locuitorilor. În numele lor, planificatorul de trafic Harald Frey de la Universitatea Tehnică din Viena (TU Wien) a creat un concept cu sugestii încă din 2015. Acest lucru a fost actualizat și prezentat din nou astăzi.

Zone de întâlnire în loc de intersecții

În plus față de trotuare mai largi, trotuare, treceri de drumuri mai bune și multă verdeață, studiul actual include și măsuri mai drastice pentru a reduce traficul auto pe termen lung. Conceptul său prevede că zonele de trecere de la Kurt-Pint-Platz la Biserica Sf. Aegyd și de la Fritz-Grünbaum-Platz la Haus des Meeres devin zone de întâlnire. În plus, Frey a susținut o reglementare unidirecțională în secțiunile dintre Stiegengasse și Kaunitzgasse, astfel încât mașinile de acolo să poată circula doar din oraș. O excepție de la aceasta ar trebui să fie ruta autobuzului 57A, care ar trebui să continue să călătorească în ambele direcții.

Per total, verdictul lui Frey asupra Gumpendorfer Strasse este devastator: „Proiectarea spațiului public nu mai este actualizată și contrazice caracterul străzii”. Gumpendorfer Strasse este o relicvă din anii 1950 și 1960, când domina „planificarea orientată spre mașină”. Dar situația s-a schimbat acum: tendința se îndepărtează de propria mașină. Numărul de mașini înmatriculate în district a scăzut cu aproximativ 1.500 de vehicule din 2002. Întrucât mai puține mașini au nevoie și de un spațiu mai redus, există oportunități de dezvoltare pentru proiectare, ca urmare: „Avem un potențial enorm”.

Potrivit unei estimări aproximative a lui Frey, costul reproiectării s-ar ridica la trei milioane de euro. Dacă doar unele dintre măsuri sunt puse în aplicare, expertul estimează că este posibilă o reducere de cinci până la zece la sută a traficului.reduslim Cu toate acestea, dacă traficul este tăiat, 50% sau mai mult va fi posibil, a spus el.

Este nevoie de convingere verde

Verzii vor acum să convingă celelalte partide politice din district. “Este clar că încă trebuie să existe o mulțime de discuții detaliate cu populația și părțile din district”, a spus Reichelt. Că nu s-a întâmplat nimic până acum, el a atribuit faptului că nu exista „nici voința și nici curajul politic” de a lua măsuri durabile. “Nu mă mir că alte partide descoperă subiectul. Este un an electoral.”

SPÖ, care prezidează în prezent Markus Rumelhart, are planuri pentru Gumpendorfer Strasse. În decembrie, partidul a prezentat propuneri care includeau un proces de participare publică și o analiză a traficului și a potențialului. Dar acest lucru nu a găsit o majoritate în parlamentul districtual – nici măcar Verzii nu au fost de acord. Mai degrabă, cererea a fost atribuită comisiei responsabile. Acolo, subiectul ar trebui discutat în cameră, a susținut Reichelt, „pentru că este nevoie de discuții”. Iar actualul purtător de cuvânt al planificării Verzilor, Peter Kraus, a spus: „Acesta este un proiect frumos pentru următoarea perioadă electorală”.

SPÖ a fost orice altceva decât entuziasmat de Ofensiva Verde și a fost revoltat într-o emisiune conform căreia planurile prezentate au fost falsificate „în spatele oamenilor”. “Planurile prezentate sunt o farsă și înșelăciunea oamenilor să creadă că Gumpendorfer Straße va arăta într-o zi așa cum a făcut-o pe montajele foto prezentate”, a enervat-o vicepreședinta clubului Julia Lessacher. Ea a identificat o „inducere în eroare deliberată a populației”, deoarece propunerile au fost făcute fără a analiza condițiile-cadru și fără a implica rezidenții districtului.

Vânt frontal dur de la ÖVP și FPÖ

ÖVP ar accepta o reproiectare și ar face strada mai atractivă, dar: „Respingem ferm planurile nerealiste ale Verzilor de a tăia o arteră centrală a traficului și de a juca încă o dată utilizatorii de drumuri unul împotriva celuilalt”, au declarat purtătorul de cuvânt al traficului, Manfred Juraczka, și președintele partidului districtului Mariahilfer, Gerhard Hammerer, în o difuzare comună. Se tem că traficul va fi deplasat în zonele rezidențiale învecinate.

FPÖ a răspuns deja prezentării de ieri marți. “Nici vecinii nu ar trebui să aibă ocazia să își spună cuvântul de această dată. Reproiectarea, inclusiv jaful locurilor de parcare, este o afacere încheiată. În ceea ce privește înțelegerea democrației, președintele districtului SPÖ Rumelhart și districtul Verzilor au în mod clar nevoie de îndrumare”, a declarat liderul partidului de district Leo Kohlbauer.

NEOS a fost, de asemenea, dezamăgit de faptul că Verzii s-au descurcat singuri: “Proiectele de succes din ultimii ani arată cât de inovatori sunt cetățenii dacă le dați spațiul pentru a face acest lucru. Sunt cu atât mai mut încât acest mod de lucru este acum respins iar politica încearcă să conducă peste capetele oamenilor “, a declarat vicepreședinta clubului Elisabeth Kattinger într-o emisiune.

Citiți știrile pentru o lună acum gratuit! * * Testul se încheie automat.

Mai multe despre acest lucru ▶

ȘTIRI DIN REȚEA

Câștigă acum adevărate căști fără fir de la JBL! (E-media.at)

Acces nou (yachtrevue.at)

8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at)

Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gusto.at)

În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocajelor? (Trend.at)

Cele mai bune 35 de serii de familie pentru a râde și a se simți bine (tv-media.at)

E-Scooter în Viena: toți furnizorii și prețurile 2020 în comparație (autorevue.at)

Ce vrea corpul nostru să ne spună noaptea? Cercetătoarea de somn Brigitte Holzinger despre vise și funcția lor.

Un ofițer visează că este rănit în abdomenul inferior drept. A doua zi, bărbatul cu apendicită acută este dus la spital. O femeie visează la o minge neagră. Puțin mai târziu este diagnosticată cu o tumoare. Știi aceste anecdote. Dar ce se află în spatele ei? Ce pot spune visele despre sănătatea noastră?

„Până în prezent nu a fost posibil să se înregistreze științific acest lucru”, spune Dr. Brigitte Holzinger de la Institutul pentru Cercetarea Conștiinței și a Viselor. “În psihoterapie există așa-numita terapie corporală sau a durerii. Aici, se presupune că corpul trimite de fapt semnale. Acest lucru se întâmplă aproape inconștient, înainte ca visătorul să știe că ceva poate fi în neregulă.”

De asemenea, interesant: Cele mai mari greșeli legate de somn

Cu toate acestea, expertul în somn și vis subliniază că acest lucru nu a fost încă dovedit științific. „Ceea ce știm, totuși, este că stimulii interni, precum și cei externi, ne ajută să ne modelăm visele”. Cine nu o știe? Apoi, sunetul ceasului cu alarmă devine sunetul unui clopot în vis.

În videoclip: Aceasta ne face să ne lipsim de somn

© Video: News.at

Știri: Dacă mă ocup în mod activ de visele mele, pot avea un efect asupra bunăstării mele fizice? Brigitte Holzinger: Aceasta ar fi ideea, teza din spatele ei. Cu toate acestea, pentru cercetare, acesta este încă un subiect de viitor. Cu toate acestea, în psihoterapie există o abordare: „Memoria simțului visului”. Este vorba de a te asculta. Pentru a localiza senzațiile pe care un vis le declanșează fizic și pentru a permite asociații care au legătură cu viața de zi cu zi. „Memory Sense Memory” se presupune că îi ajută pe oameni să afle despre ce s-ar fi putut întâmpla visul.

Există oameni care visează să fie persecutați. Există și cei care cad în vis, alunecă. Au astfel de vise legătură cu stresul? Poate fi. Poate fi văzut ca o expresie a unei situații care este percepută în general ca stres. Astfel de vise sunt adesea asociate cu procese pur fizice în timpul somnului REM. Căderea, de exemplu, când adormi – există zvâcniri musculare pe care corpul le înregistrează și care sunt apoi convertite în acea imagine de vis. Dacă cineva visează că este urmărit, dar nu poate fugi, deoarece picioarele sunt prea grele și nu reacționează, se poate formula ipoteza: Corpul știe că mușchii sunt atât de relaxați în acest moment încât pot efectiv nu se poate mișca atât de repede. Organismul raportează că acest lucru nu este posibil la momentul respectiv.

Și ce pot spune visele recurente despre noi? Această întrebare nu este foarte ușor de răspuns. Conținutul visului nu este adesea modalitatea de a descifra visul. Cred cu tărie că visul este un fel de procesare a stimulului – din ceea ce se percepe în timpul zilei sau în timp ce visează. Nu e ca și cum am fi închis complet când dormim. Suntem într-un mod diferit – într-o anumită măsură, sunetele sunt, de asemenea, percepute. Probabilitatea de a te trezi când auzi ceva neobișnuit este foarte mare. Este posibil ca un vis să nu fie chiar acolo pentru a fi interpretat. Devenim curioși și curiozitatea face parte din procesul pe care îl declanșează. Visul ne susține în urmărirea a ceea ce percepem fizic.

Cât de serioase sunt astfel de interpretări ale imaginilor sau ale simbolurilor de vis? Din punct de vedere psihoterapeutic, acest lucru este cu siguranță interesant și interesant. Așa cum o visare spune ceva despre imaginația visătorului. Visătorul este transmis atunci când povestește cuiva despre visul său. În acest sens, visul este foarte valoros ca mijloc de comunicare din punctul meu de vedere. Pentru că visătorul are și impresia că spune ceva despre sine, ceva foarte personal.

»Visul certificatului de absolvire a școlii de matematică«

Deci suntem mai cinstiți în vise? Unul are aspecte despre sine mai prezente decât în ​​starea de veghe. Acestea sunt probleme care preocupă pe cineva în acest moment. Iată-ne din nou cu visele recurente. Dacă cineva visează să fie nevoit să repete examenul de absolvire a școlii de matematică din nou și din nou, dar știe exact că deja l-a terminat, s-ar putea spune că stimulii senzoriali reflectă o situație plină de frică. În acel moment, certificatul de absolvire a școlii de matematică era o provocare pentru cineva – poate că visezi asta din nou într-o situație în care trebuie să realizezi ceva Un fel de reamintire: ai reușit atunci, o poți face astăzi.

Asta înseamnă că mă pregătesc deja … În teoria evoluției și în cercetarea viselor există o teză interesantă: „Teoria simulării amenințărilor”. O ipoteză a situației de amenințare. Asta înseamnă că visăm ceva pentru a putea face față mai bine unui anumit subiect a doua zi. Frica este forța motrice din spatele visului. Astfel de situații (de exemplu, Matura matematică) stau mai adânc în sistemul nostru decât cele care nu erau atât de importante.

„Nu tot ceea ce este senzual este de reținut”

Apropo de vise recurente: Mulți oameni visează să ajungă târziu la tren, la concert etc. și apoi să se trezească în panică. Este adevărat. Întrebarea mea este atunci adesea dacă li se întâmplă acest lucru atunci când sunt treji. Răspunsul la aceasta este adesea același: deloc. Sunt întotdeauna prea punctual. Și aici – în sensul „teoriei simulării amenințărilor” – acționăm într-o manieră complet preventivă. Juc prin situație în vis, astfel încât să nu mi se întâmple în timp ce mă trezesc. Frica este astfel motorul dezvoltării și protecției împotriva lucrurilor pe care nu le doriți.

Visăm de fapt cu toții? Din câte știe știința, toți avem somn REM și așa visăm cu toții, da.

Dar unii oameni nu își pot aminti la ce au visat … Organismul trece la regenerare în timp ce dorm și, prin urmare, suntem într-un mod în care „procesele I” sunt reduse la minimum. Asta are mai mult de-a face cu imaginile și nu cu performanța. Iar performanța ar fi legată de memorie și aceasta face mai mult parte din starea de veghe. Imaginați-vă că vă amintiți toate visele. Dacă visez doar în faza REM, am cel puțin cinci vise pe noapte. Dacă ar fi să-mi amintesc, aș fi ocupat cu el câteva ore cât am fost treaz. Similar cu supraîncărcarea senzorială. Nu tot ceea ce este senzual este acolo pentru a fi amintit.

Rezervați sfaturi despre acest subiect

„Coșmaruri: ce ne spun ei și cum le putem schimba” poate fi găsit aici *

„Tulburări de somn: consiliere psihologică și instruire a somnului” este disponibil aici *

Puteți găsi evenimente și evenimente ale Institutului pentru Conștiință și Cercetarea Viselor din Viena

aici

.

Linkurile marcate cu un asterisc (*) sunt așa-numitele linkuri de afiliere. Dacă faceți clic pe un astfel de link afiliat și cumpărați prin acest link, news.at primește un comision de la magazinul online sau furnizorul în cauză. Pentru tine prețul nu se schimbă.

Citiți știrile pentru o lună acum gratuit! * * Testul se încheie automat.

Mai multe despre acest lucru ▶

ȘTIRI DIN REȚEA

Câștigă acum adevărate căști fără fir de la JBL! (E-media.at)

Acces nou (yachtrevue.at)

8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at)

Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gusto.at)

În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocajelor? (Trend.at)

Cele mai bune 35 de serii de familie pentru a râde și a se simți bine (tv-media.at)

E-Scooter în Viena: toți furnizorii și prețurile 2020 în comparație (autorevue.at)

Comentarii

Inregistreaza-te

Conecteaza-te cu Facebook

Știrile au făcut înconjurul lumii: Sf. Wolfgang – da, cel de pe cartea poștală kitsch – este noul iad Corona. Cum se ocupă hotelierii și alte persoane afectate? Și vacanța poate fi deloc sigură, chiar și în Austria? O excursie la frumoasa Wolfgangsee.

Este ca o scenă dintr-un film Felix Mitterer. Soarele strălucește, lacul este strălucitor de cărți poștale-turcoaz, junk-uri asamblate cu măiestrie sunt îngrămădite în fața magazinelor de suveniruri – iar centrul Sf. Wolfgang este la fel de bun ca gol. De vreme ce cuvântul rău despre „Summer Ischgl” a bântuit mass-media internațională, publicul a rămas departe, confirmă angajații, care sunt plictisiți și plictisiți în această frumoasă zi de vară. Într-un magazin, bifarea unei sute de ceasuri cu cuc se amestecă cu muzică pop moale pentru a crea un zgomot suprarealist de fundal.

Categories: Blog

Comments are closed.

Call Now Button