London Road Morden Surrey  020 8640 8555 / 8646 3333

Έπρεπε να «γνωρίσει» τους Πρασίνους ως νέο εταίρο συνασπισμού, αλλά υπάρχει ένα κυβερνητικό πρόγραμμα που θα εφαρμοστεί τώρα, ανακοίνωσε ο Faßmann.

Έπρεπε να «γνωρίσει» τους Πρασίνους ως νέο εταίρο συνασπισμού, αλλά υπάρχει ένα κυβερνητικό πρόγραμμα που θα εφαρμοστεί τώρα, ανακοίνωσε ο Faßmann.

Ήταν “ένα ευχάριστο συναίσθημα”, είπε. Έπρεπε να «γνωρίσει» τους Πρασίνους ως νέο συνεργάτη συνασπισμού, αλλά υπάρχει ένα κυβερνητικό πρόγραμμα που θα εφαρμοστεί τώρα, ανακοίνωσε ο Faßmann.

Οι Πράσινοι μπήκαν σε ένα

Η ομάδα της πράσινης κυβέρνησης μπήκε στην Καγκελαρία μισή ώρα πριν από τα εγκαίνιά τους. Ο διορισμένος Αντιπρύτανης Werner Kogler, ο οποίος ήρθε με τα υποχρεωτικά πράσινα γυαλιά ηλίου, δεν ήταν νευρικός σύμφωνα με τις δικές του δηλώσεις. Δεν ήθελε να αποκαλύψει μεγάλο μέρος του περιεχομένου τόσο λίγο πριν από τα εγκαίνια.

© APA / Jäger Η πράσινη κυβερνητική ομάδα με ποδήλατο και γυαλιά ηλίου στο δρόμο για τα εγκαίνια

Ο Bierlein πηγαίνει με μια ελαφριά καρδιά

Με μια ορατά ελαφριά καρδιά, η Μπριγκίτε Μπιριλν αποχαιρέτησε την Καγκελαρία το απόγευμα της Τρίτης. Κατά την παράδοση στον νέο Καγκελάριο Σεμπάστιαν Κούρτς, ο προκάτοχός του τόνισε ότι η κυβέρνηση θα ήταν ένα πρότυπο πολύ πέρα ​​από τα σύνορα. Ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένη που το υπουργικό συμβούλιο ήταν πολύ θηλυκό.

© APA / Schlager Sebastian Kurz ορκίστηκε ξανά ως Καγκελάριος

Χάρη στην Bierleins, υπήρχαν τόσο οι υπουργοί στο προσωρινό υπουργικό συμβούλιο όσο και οι υπάλληλοι της καγκελαρίας, τους οποίους συνέστησε στον Kurz: “Την γνωρίζετε.” Ο χρόνος της στην Καγκελαρία ολοκληρώθηκε από τον Bierlein με τις λέξεις: «Ζήτω η Δημοκρατία της Αυστρίας μας».

© APA / AFP / Η Klamar Brigitte Bierlein δεν είναι πλέον καγκελάριος, συγχαίρει τον προκάτοχό του και τον διάδοχο Kurz και Werner Kogler

Η Κούρζ, η οποία παρουσίασε στον απερχόμενο αρχηγό της κυβέρνησης ένα μπουκέτο λουλούδια, την ευχαρίστησε όχι μόνο για τη διάθεσή της για το γραφείο, αλλά και για το πώς την πραγματοποίησε.

Η κυβέρνησή του είχε μεγάλα σχέδια, ανυπομονούσε να «εργαστεί για την Αυστρία». Ο Καγκελάριος χαρακτήρισε περαιτέρω φοροαπαλλαγές καθώς και μια συνεπή πολιτική ασφάλειας και ολοκλήρωσης ως προτεραιότητες. Ο Κουρς διαβεβαίωσε επίσης ότι η Αυστρία θα δραστηριοποιηθεί σε ευρωπαϊκό και γενικά διεθνές επίπεδο.

Ο Kogler έλαβε μουσική από ορείχαλκο

Ο Werner Kogler καλωσορίστηκε στο υπουργείο του με δυνατούς ήχους από τη Στυριακή πατρίδα του. Ο νέος αντι-καγκελάριος, καθώς και ο υπουργός Αθλητισμού και Δημόσιας Διοίκησης, δέχθηκε δύο μουσικές ενώσεις με μουσική ορείχαλκου, τον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο, καθώς και δώρα από τον St. Johann στο der Haide μπροστά από το υπουργείο υποδομής στο Radetzkystraße.

Ο δήμαρχος Günter Müller και ο αντιπρόεδρος του Walter Berghofer (και οι δύο SPÖ) είχαν φέρει αναμνήσεις από τη νεολαία του Kogler ως ποδοσφαιριστής στο τοπικό κλαμπ, λουλούδια και προϊόντα από την περιοχή στην πρωτεύουσα. “Είμαστε περήφανοι και σας ευχόμαστε ό, τι καλύτερο για τα επόμενα πέντε χρόνια”, δήλωσε ο Müller.reduslim σύνθεση

“Είμαι συγκλονισμένος”

«Είμαι συγκλονισμένος», είπε ο Kogler. Ευχαρίστησε κάθε μουσικό προσωπικά για τη μουσική υποδοχή. Όταν ρωτήθηκε για την πρώτη του επίσημη πράξη, ο Kogler έκανε ένα αστείο και ανακοίνωσε “νόμο για τη θέσπιση γενικής ανάπαυσης”.

Η επίσημη παράδοση πραγματοποιήθηκε από τον προηγούμενο υπουργό Eduard Müller, ο οποίος είχε αναλάβει τον αθλητικό τομέα ως υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση του Brigitte Bierlein. Ευχήθηκε επίσης στον Kogler και τον υφυπουργό του Ulrike Lunacek, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την τέχνη και τον πολιτισμό, όλα τα καλύτερα και ήταν πεπεισμένος ότι “τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι συναρπαστικά, ενδιαφέροντα και επιτυχημένα”.

Ο νέος υπουργός περιβάλλοντος ήρθε με ποδήλατο

Φιλικό προς το περιβάλλον αλλά έντονα, ο νέος υπουργός Μεταφορών Leonre Gewessler από τους Πράσινους πήγε στην παράδοση στο Radetzkystraße. Εκεί είχε πρώτη συνομιλία με τον προκάτοχό της, Αντρέα Ράιχαρντ. Στη συνέχεια, ο νέος υπουργός καλωσόρισε σε μια εορταστική τελετή στο Υπουργείο Μεταφορών – και σύντομα πολλά άλλα.

© APA / Ο Fohringer Gewessler ήρθε στην παράδοση με ποδήλατο

Την Τρίτη, η Gewessler πλησίασε το νέο της χώρο εργασίας με ποδήλατο, φορώντας κράνος και προσέχοντας όλα τα φανάρια. Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν «πολύ σφιχτές», είπε στους δημοσιογράφους που περιμένουν. Ως εκ τούτου, είναι πολύ χαρούμενη που μπορεί να πάρει λίγο καθαρό αέρα στο δρόμο από τα εγκαίνια στο Χόφμπουργκ στο υπουργείο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να καθαρίσετε το μυαλό σας, διαφήμισε έναν από τους αγαπημένους τρόπους μεταφοράς της.

Στην επίσημη τελετή, ο υπουργός Μεταφορών της μεταβατικής κυβέρνησης, Andreas Reichhardt, ευχαρίστησε την ομάδα του. “Μπορούμε να είμαστε πραγματικά περήφανοι που πέτυχα κάτι”, είπε. Η δουλειά ως υπουργός ήταν «μεγάλη ευκαιρία και τιμή» για αυτόν, είπε αντίο από το γραφείο. Με “λίγα ακόμη γκρίζα μαλλιά” θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμος στον νέο υπουργό, ανακοίνωσε.

Ο Magnus Brunner (ÖVP) του Vorarlberg, Υφυπουργός του μεγάλου Υπουργείου Περιβάλλοντος και Μεταφορών, παρουσίασε επίσης την παρουσία του στους εργαζομένους την Τρίτη. Ακόμα κι αν το σχέδιο ζωής του ήταν διαφορετικό, προσβλέπει στο νέο έργο “σε καιρούς που σίγουρα δεν είναι εύκολο”, είπε κατά τη γιορτή.

Εστίαση στον στόχο, όχι στα πολιτικά συμφέροντα των κομμάτων

Το μελλοντικό υπουργείο, το οποίο εκτός από τις μεταφορές περιλαμβάνει επίσης το περιβάλλον, την προστασία του κλίματος και την ενέργεια, είναι ένα «κεντρικό τμήμα», σύμφωνα με τον Gewessler. Αντιμετωπίζετε την πρόκληση “με μεγάλη ταπεινοφροσύνη”, είπε ο περιβαλλοντικός εμπειρογνώμονας. “Το κυβερνητικό πρόγραμμα μας δίνει μια σαφή εντολή – και η εντολή δεν είναι μικρή”, είπε με πεποίθηση. Προσπαθείτε για μια επιστημονική πολιτική, διευκρίνισε ο Gewessler. Ο στόχος πρέπει να είναι στο προσκήνιο, όχι στα κόμματα των πολιτικών συμφερόντων, ανακοίνωσε. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να διαμορφωθεί το μέλλον θετικά, είπε ο νέος υπουργός.

Ο Blümel πασπαλίζει τριαντάφυλλα για αξιωματούχους

Ο Gernot Blümel (ÖVP) έριξε τριαντάφυλλα στον αξιωματούχο στο σπίτι του όταν παραδόθηκε στο Υπουργείο Οικονομικών. Επαίνεσε την «επαγγελματική της δουλειά» καθώς και το «υψηλό επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης» της και ευχαρίστησε τον προκάτοχό του Eduard Müller για τις υπηρεσίες του. Παρουσίασε στον Blümel το συμβολικό κλειδί για το σπίτι μπροστά από τους πολυάριθμους αξιωματούχους.

© APA / Techt Gernot Blümel με τον προκάτοχό του Eduard Müller

Όταν υπηρετούσε στο Υπουργείο Εξωτερικών υπό τον Michael Spindelegger, γνώρισε το Υπουργείο Οικονομικών ως «σκληρό διαπραγματευτικό εταίρο». Η δεύτερη φορά που ήρθε σε επαφή με το σπίτι ήταν κατά τη διάρκεια της εποχής του ως συντονιστής της κυβέρνησης της γαλαζοπράσινης κυβέρνησης. “Εκείνη την εποχή, μαζί με τον υπουργό Οικονομικών Hartwig Löger, μπόρεσα να εξασφαλίσω έναν ισορροπημένο προϋπολογισμό”, τόνισε ο νεοδιορισμένος Υπουργός Οικονομικών.

Στρατιωτικές τιμές για το Tanner

Οι ένοπλες δυνάμεις δέχτηκαν τον πρώτο υπουργό τους την Τρίτη το απόγευμα στους στρατώνες του Rossau με στρατιωτικές συζύγους. Ο νέος υπουργός Άμυνας Klaudia Tanner (ÖVP) υποσχέθηκε στους στρατιώτες να αναπτύξουν περαιτέρω τις ένοπλες δυνάμεις και την εθνική άμυνα σύμφωνα με τους χρόνους και τα καθήκοντα. Αλλά “υπάρχει ένας δύσκολος, απότομος δρόμος μπροστά μας”, δήλωσε ο Τάνερ.

Ο νέος υπουργός χαρακτήρισε τις ένοπλες δυνάμεις ως «εγγύηση ασφάλειας» της Αυστρίας. “Επομένως, πρέπει να αναπτύξουμε περαιτέρω τις βασικές του ικανότητες”, δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος, αναφέροντας ταυτόχρονα την προγραμματισμένη αναθεώρηση των κριτηρίων καταλληλότητας και την εισαγωγή μιας “μερικής καταλληλότητας”. Υποσχέθηκε επίσης ότι η πολιτοφυλακή θα είναι «επαρκώς στελεχωμένη και εξοπλισμένη».

Ο απερχόμενος υπουργός Thomas Starlinger είχε λόγια επαίνους για τον διάδοχό του και τη νέα κυβέρνηση. Θεωρεί το παρόν κυβερνητικό πρόγραμμα ως θετικό. Ο Starlinger ήταν πεπεισμένος ότι άφησε τον Tanner “πολύ περιθώριο” ότι ο νέος υπουργός είχε επαρκή “επιρροή και πολιτική επιρροή” για να αναπτύξει τα συμφέροντα των ενόπλων δυνάμεων. Την ευχήθηκε “καλή τύχη”. Ο Starlinger προειδοποίησε για τελευταία φορά ότι οι ένοπλες δυνάμεις βρίσκονταν σε «ανησυχητική κατάσταση» και ότι «δεν μπορούν επί του παρόντος να προσφέρουν επαρκή προστασία».

Κυβέρνηση δήλωση την Παρασκευή

Την Παρασκευή, το Εθνικό Συμβούλιο γνωρίζει επίσης τη νέα κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες του APA, η έναρξη της συνάντησης έχει προγραμματιστεί για τις 9:00 π.μ. κατά την οποία ο Καγκελάριος Σεμπαστιάν Κούρτς (ÖVP) θα προβεί στην κυβερνητική του δήλωση. Ακολουθεί συζήτηση.

Για το σκοπό αυτό, πρέπει επίσης να αντιμετωπιστούν δύο νόμοι που θεσπίστηκαν από το ÖVP και τους Πράσινους. Ένας από αυτούς είναι ο νόμος για τα ομοσπονδιακά υπουργεία, με τον οποίο ανατίθενται στους διευθυντές των τμημάτων τα ακριβή καθήκοντά τους. Για παράδειγμα, οι αρμοδιότητες του Υπουργείου Υποδομών, οι οποίες, μαζί με τον Leonore Gewessler, λαμβάνουν τις περιβαλλοντικές ατζέντες, αλλάζουν σημαντικά. Σε αντάλλαγμα, ο Rudolf Anschober (Πράσινοι) χάνει τη θέση του ως Υπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων, η οποία είναι ευθύνη της Υπουργού Οικογένειας Christine Aschbacher (ÖVP). Η δεύτερη απόφαση είναι ο προσωρινός προϋπολογισμός, ο οποίος ουσιαστικά ενημερώνει τον προϋπολογισμό του 2019.

Το SPÖ προσφέρει στην κυβέρνηση ένα χέρι

Το SPÖ έχει συγχαρώ τη νέα κυβέρνηση για τα εγκαίνιά της. Ο Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ντόρις Μπουρς ζήτησε «συνεργασία με τους ίδιους όρους» στο Κοινοβούλιο, ενώ ο κυβερνήτης της Καρινθίας Πίτερ Κάιζερ της προσέφερε ένα «απλωμένο χέρι» για εποικοδομητικές συζητήσεις. Σε αντίθεση με το FPÖ, το οποίο κατηγόρησε ο ομοσπονδιακός πρόεδρος Alexander Van der Bellen ότι βοήθησε το ÖVP να αποκτήσει «συνολική διαρθρωτική δύναμη».

Μετά από τη μαζική κριτική του κυβερνητικού προγράμματος τις τελευταίες ημέρες – έγινε λόγος για ένα τυρκουάζ πρόγραμμα με πράσινο χρώμα καμουφλάζ – εκπρόσωποι του SPÖ έκαναν συμβιβασμούς μετά τα εγκαίνια την Τρίτη. Τόσο ο Bures όσο και ο Kaiser συγχαίρουν τη νέα κυβέρνηση και ήταν έτοιμοι να μιλήσουν. “Το Κοινοβούλιο είναι και θέλει να είναι ένας ισχυρός εταίρος της ομοσπονδιακής κυβέρνησης”, δήλωσε ο Μπουρς σε μια εκπομπή. Παρόμοια με τον Kaiser, ο οποίος ζήτησε εποικοδομητική συνεργασία, ο οποίος φυσικά έπρεπε επίσης να προσφέρει χώρο για ουσιαστική κριτική.

Η αρχηγός του κόμματος Pamela Rendi-Wagner δήλωσε για άλλη μια φορά ότι η νέα κυβέρνηση ανέμενε διάλογο με ίσους όρους και συνεχείς ανταλλαγές. Ταυτόχρονα, επέκρινε σε μια εκπομπή ότι οι χαμηλόμισθοι λαμβάνουν λιγότερα από την προγραμματισμένη μείωση της φορολογίας και την αύξηση του οικογενειακού επιδόματος από ό, τι τα άτομα με μεσαία ή υψηλότερα εισοδήματα. Επιπλέον, η εξωτερική ανάθεση της πολιτικής για την αγορά εργασίας από το κοινωνικό τμήμα και το γεγονός ότι όλα τα τμήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια βρίσκονται στα χέρια του ÖVP πρέπει να αντιμετωπίζονται με ανησυχία.

FPÖ: “Αριστερά-αριστερά πειράματα επικίνδυνα για την κοινότητα”

Από την άλλη πλευρά, η υποδοχή των νέων υπουργών από το FPÖ ήταν πολύ πιο εχθρική. “Ο Ομοσπονδιακός Πρόεδρος Alexander Van der Bellen ανοίγει το δρόμο για το ÖVP στη συνολική διαρθρωτική ισχύ σήμερα”, επέκρινε το αφεντικό του συλλόγου

Χέρμπερτ Κίκλ

σε μία εκπομπή. Βλέπει το “μαύρο μαύρο σύστημα της Κάτω Αυστρίας” που δημιουργήθηκε με τιρκουάζ πράσινο, συμπληρωμένο από “αριστερά πειράματα που είναι επικίνδυνα για το κοινό”. Για άλλη μια φορά, ο Κίκλ πυροβόλησε τον Βόσνιο υπουργό Δικαιοσύνης Άλμα Ζάντιτς, εναντίον του οποίου υπήρξε ήδη μια σειρά μερικώς ρατσιστικών σχολίων χρηστών στις σελίδες του Facebook από διάφορους πολιτικούς του FPÖ το Σαββατοκύριακο.

Ο ΝΕΟΣ εύχεται “όλα τα καλύτερα”

Το αφεντικό της NEOS, Beate Meinl-Reisinger, ευχήθηκε στη νέα κυβέρνηση «όλα τα καλύτερα». “Τώρα, το καθήκον είναι να γεμίσουμε με τη ζωή τις συχνά ασαφείς δηλώσεις προθέσεων του κυβερνητικού προγράμματος”, δήλωσε ο Meinl-Reisinger σε μια εκπομπή. Το κόμμα σας θα παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς εάν θα αναγνωριστεί το επείγον των σημαντικών μελλοντικών θεμάτων όπως το περιβάλλον, η εκπαίδευση και η ανακούφιση και πώς θα αποσαφηνιστεί η χρηματοδότηση.

Ο Schönborn επιθυμεί “πολλές ευλογίες και επιτυχία”

Ο Καρδινάλιος Christoph Schönborn, εν τω μεταξύ, ευχήθηκε στη νέα ομοσπονδιακή κυβέρνηση “πολλές ευλογίες και επιτυχία”. “Αν βάλουμε αυτό που έχουμε κοινό πριν από αυτό που χωρίζει, όλοι ωφελούνται: η απειλούμενη δημιουργία, οι άνθρωποι σε επισφαλείς καταστάσεις και η ζωή από την αρχή έως το φυσικό της τέλος”, δήλωσε ο πρόεδρος της διάσκεψης των επισκόπων την Τρίτη.

Συνεπής φιλική υποδοχή

Σε γενικές γραμμές, η πρώτη κυβέρνηση της Αυστρίας τυρκουάζ-πράσινο έλαβε φιλικό τρόπο, σε αντίθεση με το 2017, όταν τα εγκαίνια του γαλαζοπράσινου υπουργικού συμβουλίου συνοδεύτηκαν από πολλές κριτικές – συμπεριλαμβανομένης της διαδήλωσης στο Heldenplatz. Οι αντιδράσεις από την οικονομία, από περιβαλλοντικούς οργανισμούς, στον τομέα της υγείας και από την ισραηλινή θρησκευτική κοινότητα ήταν θετικές την Τρίτη.

Το Wirtschaftsbund ανυπομονούσε για «εποικοδομητική συνεργασία με τη νέα κυβέρνηση». Το πρόγραμμά σας ακούγεται “πολύ ελπιδοφόρο και φαίνεται”, καθώς υπάρχουν πολλά μέτρα για την ανακούφιση και την ενίσχυση της τοποθεσίας της επιχείρησης.

Η Ομοσπονδία Βιομηχάνων είναι εξίσου ικανοποιημένη: ο Πρόεδρος Georg Kapsch βλέπει «λόγο για υψηλές προσδοκίες» ότι το κυβερνητικό πρόγραμμα έχει τη δυνατότητα να «προωθήσει την Αυστρία ως επιχειρηματική και βιομηχανική τοποθεσία», να εξασφαλίσει ευημερία και θέσεις εργασίας και ταυτόχρονα να λάβει αποτελεσματικά μέτρα προστασίας του κλίματος.

Ωστόσο, ο Σοσιαλδημοκρατικός Σύλλογος Επιχειρήσεων δεν ήταν ικανοποιημένος: “Το τυρκουάζ χειρόγραφο συνεχίζεται και δημιουργεί φόβους ότι η πορεία υπέρ των εταιρειών θα συνεχιστεί”, διαμαρτυρήθηκε ιδιαίτερα ο Πρόεδρος Christoph Matznetter ότι οι EPUs και οι ΜΜΕ δύσκολα παρατηρήθηκαν.

Ο περιβαλλοντικός τομέας είναι ικανοποιημένος. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Greenpeace, Alexander Egit, επαίνεσε το πρόγραμμα ως το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα προστασίας του κλίματος και του περιβάλλοντος μέχρι σήμερα. Με τη συμφωνημένη ουδετερότητα για το κλίμα έως το 2040, η Αυστρία θα μπορούσε να μετατραπεί από έναν καθυστερημένο σε πρωτοπόρο στην Ευρώπη.

Ο τομέας της υγείας ήταν επίσης ικανοποιημένος – με τον νέο υπουργό Rudi Anschober. Τόσο ο Ιατρικός Σύλλογος όσο και το Επιμελητήριο Φαρμακοποιών ανυπομονούσαν να συνεργαστούν με το Upper Austrian Green Party. “Η κοινωνική του δέσμευση και η αναμφισβήτητη ικανότητά του τον διακρίνουν”, δήλωσε ο Πρόεδρος της ÖÄK Thomas Szekeres Rosen. Και ο πρόεδρος του φαρμακοποιού Ulrike Mursch-Edlmayr τον επαίνεσε ως “εξαιρετικά αφοσιωμένο, ρεαλιστικό μέλος με πολυετή πολιτική εμπειρία και μεγάλη κοινωνική ικανότητα”.

Ο Πρόεδρος του Israelitische Kultusgemeinde Wien (IKG), Oskar Deutsch, εντυπωσιάστηκε επίσης από τον «συνασπισμό του πολιτικού κέντρου». Έχετε “την ευκαιρία να εκσυγχρονίσετε την Αυστρία σε πολλούς τομείς της ζωής και να την κάνετε ακόμη πιο ασφαλή”. Και η συνεργασία μεταξύ του ÖVP και των Πρασίνων και μια «σεβαστή μεταχείριση της αντιπολίτευσης» θα μπορούσε να βελτιώσει σημαντικά την πολιτική κουλτούρα.

Διαβάστε νέα για 1 μήνα τώρα δωρεάν! * * Η δοκιμή τελειώνει αυτόματα.

Περισσότερα για αυτό ▶

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Κερδίστε πραγματικά ασύρματα ακουστικά από την JBL τώρα! (E-media.at)

Νέα πρόσβαση (yachtrevue.at)

8 λόγοι για τους οποίους είναι υπέροχο να είσαι ανύπαντρος (lustaufsleben.at)

Μπιφτέκι γαρίδας σολομού με μαγιονέζα wasabi και αγγούρι μελιού (gusto.at)

Στη νέα τάση: Shock-Down – πόσο καιρό μπορεί η οικονομία να αντέξει σε κλειδώματα; (Trend.at)

Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές που γελούν και νιώθουν καλά (tv-media.at)

E-Scooter στη Βιέννη: Σε σύγκριση με όλους τους παρόχους και τις τιμές 2020 (autorevue.at)

Μέχρι στιγμής, η καθημερινή ζωή του Leonor δεν διέφερε τόσο πολύ από εκείνη άλλων κοριτσιών από πλούσιες οικογένειες της Μαδρίτης.

Categories: Blog

Comments are closed.

Call Now Button